100% tevredenheids garantie
Gratis verzenden bij orders boven 20 stuks
0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Welkom bij Bestex

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen daar staat Bestex Fabricage voor en daar voelen we ons ook verantwoordelijk voor.

In onze onderneming zijn we permanent bezig met het implementeren en verbeteren van processen op het gebied van veilige en betere werkomstandigheden in de keten.

Van al degene die direct of indirect voor ons werkzaam zijn willen we dat ze dit op verantwoorde wijze  kunnen en mogen uitvoeren. Om deze visie en uitgangspunten te concretiseren en uit te voeren en te verwezenlijken werkt Bestex Fabricage samen met de Fair Wear Foundation.

Bestex Fabricage  is sinds 2014  lid van de Fair Wear Foundation (FWF) – deze onafhankelijke, non-profit organisatie werkt samen met bedrijven en fabrieken aan het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. De leden van de Fair Wear Foundation vertegenwoordigen samen meer dan 120 merken in zeven Europese landen – de producten worden in meer dan 20.000 verkooppunten in 80 landen over de hele wereld verkocht. De FWF is in 11 productielanden in Azië, Afrika en Europa actief. Fair Wear Foundation is opgericht door verschillende partijen in de kledingbranche; door deze verscheidenheid aan belanghebbenden is de FWF een multi-stakeholder initiatief dat voor vertrouwen zorgt.

De Fair Wear Foundation heeft een gedragscode ontwikkeld: de kern van deze code bestaat uit acht arbeidsnormen die zijn afgeleid van de IAO-verdragen en de verklaring voor de mensenrechten van de VN. De gedragscode van de Fair Wear Foundation:

  • Vrije keus van arbeid.
  • Geen discriminatie van werknemers.
  • Geen kinderarbeid.
  • Vrijheid van vakvereniging en het recht op collectief handelen.
  • Betaling van een leefbaar loon.
  • Geen excessieve werktijden.
  • Veilige en gezonde arbeidsomstandigheden.
  • Juridisch bindende arbeidsverhouding.

Controle

Fair Wear Foundation-leden worden ieder jaar gecontroleerd met behulp van de Brand Performance Check: dit hulpmiddel evalueert en rapporteert de activiteiten van de FWF-leden. Bestex Fabricage is door de Brand Perfomance Check in de categorie ‘goed’ geplaatst – een prestatie waar we trots op zijn!